Mit tanácsol a Ji-King júniusra?

Legmegbízhatóbb tanácsadóm

Müller Péter : Jóskönyv

 

muller-peter-joskonyv

című könyvétől kértem tanácsot, mire számíthatunk júniusban, mit tanácsol számunkra, mire készülhetünk, mit tegyünk annak érdekében, hogy a jövőnk a lehető legjobban alakuljon.

Júniusra a

ji-king19

LIN – Közeledés

képjelet kaptam

Egy vezető irányítja a sokaságot. Támogatja, naggyá teszi az alatta lévőket.

JelentésJó idők közelednek, a felemelkedés, a beteljesedés ideje közeledik. A jósjelben a Jang erők emelkednek fölfelé – és csökken a sötét Jin ereje.

A „közeledés” itt alulról fölfelé és fölülről lefelé történik: valaki lentről fölemelkedik,  egyre világosabbá válik, több erőhöz, képességhez, hatalomhoz, lehetőséghez jut – s ugyanakkor, aki magasan áll, együtt érzőn leereszkedik, mint a jó vezető, aki szereti, neveli, fölemeli az alatta állókat; mint az angyalok és mesterek, akik fáradhatatlanul segítenek; mint a jó tanítók, akik naggyá teszik tanítványaikat.

A nyolcadik hónapban jöhet a baj.” A „nyolcadik hónap” itt a tavasz utáni őszt jelenti. A virágzás utáni hervadást. Az emelkedés utáni hanyatlást.

A Bölcs a következőket tanácsolja: érik a beteljesedés, de ne siettesd! Ne akarj türelmetlenül, túl korán följutni a csúcsra. S főleg ne engedd, hogy a kezdeti sikerek a fejedbe szálljanak.

Amit kapsz: tekintsd ajándéknak. Akkor jársz helyes úton – középen -, ha jó és rossz fölött állsz. Se szerencse, se balszerencse ne szédítsen meg. A sikert az ember alázatos, szorgalmas, odaadó munkával éri el. De amikor eléri, minderről könnyen elfeledkezik. Gőgös lesz, beképzelt, mohó, elégedetlen. Ne ess ebbe a hibába!

Isten ad – és elvesz. Most valószínűleg kapni fogsz, de ha beletapadsz az ajándékba, elveszíted azt, amiért kaptad: elveszíted a szabadságodat, benső békédet.

Forrás:http://jiking.eljunktudatosan.hu/joslas.html

 

img_0634-1

Nagy Julianna

Sorselemző-tanácsadó, Grafológus

lelekelteto

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.