Öngyógyító praktikák

Fájdalom csillapítás pár perc alattcropped-Logó-csak-piros.jpg

Egy egyszerű technikát szeretnék most megosztani veled. Saját tapasztalatom, már a lányom születésénél huszonöt évvel ezelőtt is alkalmaztam.

Amikor bármilyen fájdalom megjelenik a szervezetedben, csak annyit kell tenned, hogy :

  • Hunyd be a szemed és képzelj magad elé valamit, amihez sok érzet kapcsol téged.  Nagyon alkalmas erre valamilyen citrus féle, mivel az agyunk ezekre az ízekre, érzetekre elég jól reagál.
  • Képzeld el a színét, formáját, nagyságát, ízét. Minél több érzet társul hozzá, annál hatásosabb a gyakorlat.
  • Most képzeld el, hogy egyre kissebb és kissebb lesz a mérete, miközben lassan eltűnik balra. Teljesen eltűnik!

Ennyi az egész!

Nem kerül pénzbe és pár perc az egész, ha esetleg teljesen nem múlik el a fájdalom, addig lehet ismételni, amíg a kellő eredményt el nem éred vele.

Nagyon fontos azonban azt is tudni, hogy a fájdalom minden esetben egy figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy valamin változtatni kell. Oldani egy olyan lelki lenyomatot, ami a fájdalom útján közöl. Amennyiben ezt nem ismered fel újra és újra visszatér, egyre erősebb intenzitással, majd különböző betegségek formájában.

Honnan tudod, hogy mi okozza a fájdalmadat?

Első lépésként kezdj el emlékezni arra, hogy mikor érezted először és ezt megelőzően milyen lelki sokk ért. Ha rá tudsz jönni a kezdetekre és szembe nézel az eseménnyel, magától is el tud múlni az adott fájdalom, de ha nem emlékszel rá, akkor már a tudat alattid őrzi mélyen, így egyedül már nem fog menni a megoldás, ilyen esetben segítséget lehet kérni.

Pár perces tesztelést követően láthatóvá válik az elakadás helye.

Számos technika létezik már, amelyek mind-mind megoldást ígérnek. Véleményem szerint minden technika jó a maga nemében, ám a mai felgyorsult világban egyáltalán nem mindegy mennyi idő szükséges a megoldáshoz.

Természetesen mindenki a sajátját részesíti előnyben, ahogy én is. Számtalan technikát tanultam egészen ezidáig és alkalmaztam, ennek köszönhetően van összehasonlítási alapom, illetve a különböző nagyszerű technikák alkalmazása közben alakulhatott ki saját képességem, ami mind közül a leghatásosabbnak bizonyult.

A módszerről bővebben itt olvashatsz:

 

cropped-kondasandifoto-28.jpg

Oláhné Nagy Julianna

Spirituális gyógyító, Sorselemző-tanácsadó,

Grafológus

 

Telefonálj, vagy írj e-mailt most és kérdezz bátran! 

Elérhetőségeimért kattints a linkre!

http://www.xn--llekltet-b1ad26i.hu/kapcsolat-2/

Az ünnepek után érdemes elolvasni!

http://www.xn--llekltet-b1ad26i.hu/egi-uzenet/hogyan-segitsuk-a-tulterhelt-emesztorendszerunket/